IXPE COMFORT LUXE ПОДЛОК

Нашиот IXPE Comfort Deluxe Underlayment е поспецијализиран производ кој има подобри карактеристики од
варијанта на комфорен производ. Оваа подлога има подобри спецификации бидејќи може да потрае до 100 kg cm².
Оваа подлога одговара и за простории со подно греење и има подобрено намалување на звукот и мекост под нозете.

Ајде да стапиме во контакт

  Детали за контакт

  Нашите часови

  10:00 AM – 22.00 PM
  понеделник – петок

  Локација

  БЕСПЛАТНА ПРИСТАНИНА И РЕГИОНАЛНА ПОШТА БР:981 КИПР

  Контактирајте не
  Телефон: +447865644032
  Е-пошта: [email protected]