СЛИКАН БЕВЕЛ

Што е обоена косина?
Техника на производство што се користи во луксузни винилни подови, каде што рабовите на секое парче се насликани со специјална машина со
комплиментна боја на подот. Овој дополнителен детал внесува димензија и интерес на подот, истакнување на секоја табла’ карактер.

Ајде да стапиме во контакт

  Детали за контакт

  Нашите часови

  10:00 AM – 22.00 PM
  понеделник – петок

  Локација

  БЕСПЛАТНА ПРИСТАНИНА И РЕГИОНАЛНА ПОШТА БР:981 КИПР

  Контактирајте не
  Телефон: +447865644032
  Е-пошта: [email protected]