Водечки производител на подови
ВО ТУРЦИЈА ОТКАКО 2002

Нашите Предности

Оригинална фабрика

SPC Flooring Премиум подовите не само што изгледаат како вистинско цврсто дрво, им се допаѓа.

Иновации

Благодарение на нашите совршено воспоставени горните слоеви, ќе ги доживеете сите детали и структура кога ќе го допрете материјалот.

Контрола на квалитет

Ќе забележите извонреден целокупен распоред во разликите помеѓу таблите, кои обезбедуваат најприроден изглед што еден под може визуелно да го воспостави.

Прилагоден дизајн

Кога ви се потребни сите елементи во вашиот живот, Погледнете ја колекцијата SPC Flooring. Еве, Ќе ги најдете сите елементи комбинирани во прекрасни бои за суштината на одличен под.

Spc тротоарите Hot Selling тротоарите

Секогаш кога имате потреба да ги имате сите елементи во вашето живеење, само погледнете во колекцијата Spc Flooring. Овде ќе ги најдете сите елементи споени во прекрасни бои за суштината на одличен под. На најсовршениот и најефикасен начин ќе имате одличен под во сопственото живеалиште.

Извори на подови од Spc тротоарите

За трговци на големо со подови

Во Spc Flooring ние инсистираме на испорака на највисок квалитет на нивоа на производи и услуги на сите наши клиенти. Откако го доживеав ова, нашите клиенти се враќаат кај нас одново и одново. Горди сме на нашата првокласна репутација. Можете да бидете сигурни дека ова внимание на деталите и посветеноста продолжува во текот на сите наши процеси.

За изведувачи & Програмери на имот

Ние обезбедуваме нашите клиенти да испорачаат квалитетна работа. Добијте гарантирано задоволство на клиентите од нас и изградете силен однос со клиентите со нашата компанија.

За супермаркети за градежен материјал

Завршете го вашиот проект или работа во нашата проценета временска рамка. Ќе го испорачаме квалитетниот материјал и членовите на стручниот тим за да ви ја предадат потребната работа навреме.

Заемно корисна соработка

Spc Flooring им помага на нашите клиенти да го зголемат уделот на пазарот, создаде повеќе маржа и поиновативна технологија и услуги.

СПЦ – Цврсто полимерно јадро, погуста и има дополнителни придобивки поради неговата крутост. Димензионално стабилна, но може да стане погласен без прикачени или инсталирани влошки. Цврсти полимерни јадра, за разлика од пластиката и ПВЦ, користете камени или цементни материјали како основа. Јадрото на SPC е прилично силно и тврдо, што го прави во состојба исклучително добро да издржи гребнатини и вдлабнатини.

SPC подовите се слоевит на ист начин како и другите видови луксузни винилни подови. *Споменатиот SPC јадро слој обезбедува зголемена издржливост и служи како основа за остатокот од подот. * Слоевите за дизајн можат да имитираат речиси секоја боја или шема на камени или дрвени подови. *Слојот отпорен на триење делува како заштитен слој, заштита на подот од помали оштетувања (т.е. тоа е подна покривка отпорна на вдлабнатини и гребнатини).

Има причина зошто многу врвни брендови за подови од винилни штици користат SPC: лесно е една од најиздржливите опции за подови. И ниту едно од овие не е толку удобно како СПЦ, кој сè уште задржува дел од удобноста што ја нуди нормалниот LVP. дополнително, најдобрите SPC подови имаат висококвалитетен слој на абење кој обезбедува одлична отпорност на гребење и вдлабнатини. Значи, ако го барате најдоброто куче, мачка или неуреден под за кутре, SPC подот е за вас.