IXPE COMFORT ПОДВЛЕК

Нашиот IXPE комфорната подлога е основен производ од полиетиленска микроцелуларна пена со блиски ќелии. Тоа е подлога со високи перформанси
пена со изработена со мала густина од одлични својства. Тоа е еколошки пријател материјал е доволно добар за топлинска изолација.
Нашата IXPE Comfort Underlayment е подготвена за намалување на шумот од 10DB во секоја соба и е добро пренослива за 67 kg cm².

Ајде да стапиме во контакт

  Детали за контакт

  Нашите часови

  10:00 AM – 22.00 PM
  понеделник – петок

  Локација

  БЕСПЛАТНА ПРИСТАНИНА И РЕГИОНАЛНА ПОШТА БР:981 КИПР

  Контактирајте не
  Телефон: +447865644032
  Е-пошта: [email protected]