EIR

EIR е кратенка за „Втиснат во регистарот'. EIR е систем за втиснување што гарантира дека структурата на штица/плочка совршено се совпаѓа со мотивот на дизајнот, создавајќи исклучително реална завршница. Самата текстура на подот е разумна што дава природно чувство кога ќе го допрете. Користиме метални плочи кои содржат шаблон кој автоматски се притиска во површинскиот слој, создавање втиснување слично на врежаното во камен или дрво. Овој метод се користи и за усогласување на текстурите или за давање на површините „стар изглед“.. Сакаме да ги претставиме нашите производи на најприроден начин како вистинско дрво.

Ајде да стапиме во контакт

  Детали за контакт

  Нашите часови

  10:00 AM – 22.00 PM
  понеделник – петок

  Локација

  БЕСПЛАТНА ПРИСТАНИНА И РЕГИОНАЛНА ПОШТА БР:981 КИПР

  Контактирајте не
  Телефон: +447865644032
  Е-пошта: [email protected]